GETA BURDUCEA, NOUL INSPECTOR GENERAL AL ISJ

0
524

Geta Burducea este numele noului inspector general. Ordinul ministrului Educatiei a ajuns astăzi la Buzău, iar numirea noului sef al invatamantului buzoian s-a făcut cu titlu interimar, până la organizarea unui concurs. Geta Burducea a avut astăzi prima zi de muncă, pe care a început-o cu o sedintă cu subalternii din Inspectoratul Scolar Judetean.

Începând de astăzi, prin ordin al Ministrului Educației Naționale, Inspectoratul Școlar Județean va fi condus de Geta Burducea. Aceasta a fost delegată să coordoneze învățământul buzoian până la organizarea unui concurs după ce fosta generală, Florina Stoian, a fost demisă printr-un ordin emis la jumătatea lunii august. Geta Burducea și-a preluat de astăzi atribuțiile și a convocat o ședință pentru a le transmite colegilor noile directive.

Geta Burducea a fost nominalizată în urma unei selecții organizate de Ministerul Educației. Cinci persoane și-au trimis CV-urile spre analiza ministrului, printre care inspectorul şcolar general adjunct Nela Wamsiedel, colega sa, adjuncta Daniela Palcău, fostul şef al I.Ş.J., Geta Burducea, inspectorul şcolar pentru învăţământul primar Ionela Voicu și profesorul Dumitru Săndulache de la Colegiul Agricol. Geta Burducea va ocupa fotoliul de inspector școlar general până la organizarea unui concurs, însă deocamdată nu a decis dacă se va înscrie în această cursă.

Geta Burducea s-a mai aflat la conducerea Inspectoratului Școlar Județean Buzău începând din 2012 și până în 2016, atunci când a fost înlocuită cu Nela Wamsiedel, devenită ulterior general adjunct în urma concursului organizat de minister. (DENISA IRIMIA)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ