GLORIA BUZĂU, O NOUĂ ÎNFRÂNGERE

0
33

Gloria Buzau a pierdut in deplasare miercuri cu UTA Arad, scor 0-3, si ramane pe locul 12 in clasamentul ligii a doua dupa 3 infrangeri consecutive.
Nemulţumit de ultimele două rezultate înregistrate de echipa sa pe teren propriu, înfrângerile cu ASU Poli (0-1) şi Metaloglobus (1-2), Ilie Stan a decis să trimită în primul ”11” al meciului cu UTA aproape numai jucători care au evoluat foarte puţin în acest sezon.
Dupa o prima repriza cu un joc anost in fata a aproximativ 1000 de spectatori prezenţi pe stadionul„Motorul”, in min 59 vine si primul gol pentru gazde. Bolboaşă degajează lung, Valentin Buhăcianu scapă în viteză pe stânga, Balauru iese din poartă, iar atacantul utist îl lobează din 22 de metri, lateral stânga. Ceuşel pare că va ajunge mingea, dar aceasta merge cuminte în plasă, cu tot efortul căpitanului gazdelor.
In min. 64 creste diferenta pe tabela la 2-0 dupa ce Moise centrează din dreapta, Ioniţă ratează lovitura cu capul, mingea îl loveşte apoi pe Robert Candrea şi intră în poartă la colţul din stânga lui Balauru.Scor de neprezentare 3-0 in min 85 Ciprian Rus înscrie cu un şut spectaculos de la 25 de metri, la încheietura barelor din stânga lui Balauru.
UTA Arad a câștigat categoric confruntarea cu Gloria Buzău (3-0) și a urcat pe primul loc în Liga 2. Arădenii au în acest moment o serie invincibilă de 11 partide în care au înscris 24 de goluri și au obținut 22 de puncte in timp ce buzoienii se afla pe pozitia a 12-a cu 20 de puncte dupa 3 infrangeri consecutive.

REPORTER ALEX NICOLAE

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ