GLORIA BUZĂU SE RETRAGE DIN LIGA A 2-A

1
54

Anunţ şoc de la SCM Gloria Buzău. Secţia de fotbal se desfiinţează, iar echipa se retrage din Liga a 2-a. Decizia a fost motivată de oficialii clubului prin restructurările bugetare şi prin imposibilitatea promovării în primul eşalon din cauza regulamentelor Federaţiei Române de Fotbal.
Clubul Sportiv Gloria Buzău a anunţat, că echipa de fotbal se retrage începând de marţi, din campionatul Ligii a 2-a. Într-un comunicat de presă transmis de conducerea clubului se precizează că la baza deciziei de desfiinţare a echipei stau, în primul rând, motive ordin financiar.

“Sport Club Municipal Gloria Buzău anunţă retragerea echipei de fotbal masculin din campionatul naţional de al Ligii a 2-a, începând cu data de 19.01.2021, după informarea, în prealabil a Federaţiei Române de Fotbal.

Decizia a fost luată în urma restructurărilor majore din cadrul clubului, dar şi din cauza faptului că echipa nu poate promova în Liga 1, dat fiind statutul şi regulamentele Federaţiei Române de Fotbal şi a Ligii Profesioniste de Fotbal”, se arată în comunicatul de presă al SCM Gloria Buzău

Clubul sportiv mai precizează că fotbalul râmâne activ, la Buzău prin centrele de copii şi juniori, unde sunt înscrişi, în prezent 180 de tineri.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ