GLORIA – PANDURII, FĂRĂ SPECTATORI

0
74

Măsurile dispuse pentru combaterea COVID-19 au făcut ca meciul de fotbal dintre SCM Gloria Buzău și Pandurii Târgu Jiu, programat pentru data de 14 martie 2020, ora 11:00, se va disputa fără spectatori.
Intr-un comunicat de presa emis de SCM Gloria Buzau, apar noi modificari in calendarul activitatilor sportive din perioada urmatoare.
Din cauza masurilor dispuse pentru combaterea Coronavirusului, in cadrul Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență, din data de 9 martie 2020, s-a hotărât închiderea instituțiile de învățământ preuniversitar între 11 și 22 martie. Federația Română de Fotbal a decis suspendarea tuturor competițiilor de copii și juniori organizate de FRF și Asociațiile Județene de Fotbal până la redeschiderea școlilor.Având în vedere această situație, Sport Club Municipal Gloria Buzău a decis să suspende orice activitate a Centrului de Copii și Juniori(competiție sau antrenament), până la noi hotărâri.De asemenea Meciul de fotbal dintre SCM Gloria Buzău și Pandurii Târgu Jiu, programat pentru data de 14 martie 2020, ora 11:00, se va disputa fără spectatori.
În cazul meciului de handbal din 12 martie, dintre Buzău și Baia Mare accesul în incinta Sălii Sporturilor „Romeo Iamandi” este permis doar persoanelor care și-au achiziționat bilet pentru aceasta partida sau dețin abonament pentru sezonul competițional 2019-2020. Avizul instituției se aplică și în cazul meciului de volei masculin dintre SCM Gloria Buzău și ACS Volei Municipal Zalău, se arată într-un comunicat dat de Gloria Buzău.

REPORTER ALEXANDRU NICOLAE
IMAGINE IONUT PARASCHIV

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ