GLORIA, SCOASĂ LA LICITAŢIE! Sigla clubului, evaluată la 200.000 RON

0
136

Lichidatorul judiciar va scoate la licitaţie bunurile mobile şi imobile ale clubului de fotbal Gloria Buzău. Licitaţia va avea loc la sediul acesteia, marţi, 1 august, începând cu ora 10:00.
Preţul de pornire al licitaţiei este de 484.038 lei, fără TVA, iar pentru a participa la adunarea din 1 august, fiecare doritor trebuie să achite o taxă echivalentă cu 0,1 % din preţul de pornire, alături de garanţia egală cu zece procente din tariful cerut iniţial. Emblema Gloriei Buzău este evaluată la 200.000 de lei şi reprezintă principala atracţie a licitaţiei. În primele patru termene ale adunării, toate bunurile vor fi scoase la licitaţie en gros, iar dacă aceastea nu se vor vinde, vor urma vânzările individuale ale bunurilor mobile şi imobile. Iată ce va fi scos la licitaţie din bunurile fostului club:

Sigla echipei FC Gloria Buzău, estimată la 200.000 de lei
Amenajările terenulurilor 1 + 2, echivalate la 110.761 de lei
Garajul, centrala termică şi birourile în valoare de 198.232 lei
Echipamente în valoare de 16.707 lei

Rămâne de văzut dacă autorităţile locale vor intra în licitaţia care le poate aduce logo-ul şi palmaresul clubui Gloria Buzău, mai ales că noua entitate sportivă a Primăriei Buzău va purta denumirea de Sport Club Municipal Gloria Buzău. Cu excepţia municipalităţii, la licitaţie şi-au mai anunţat prezenţa câţiva oameni de afaceri locali.

REPORTER: ANDREI PIŢIGOI

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ