GOANA DUPĂ RECHIZITE…ȘI MĂȘTI DE PROTECȚIE

0
14

Forfotă mare în librării. Goana după rechizite este pe ultima sută de metri. Chiar dacă se anunță un an școlar atipic, pentru toți, de la copii, părinți până la cadrele didactice, cu toții trebuie să se adapteze noilor reguli. Valoarea cumpărăturilor pentru începutul de an școlar începe de la 500 lei și poate ajunge și la 1500 lei, dacă se ia în calcul și costul hăinuțelor.
Cu toate că măștile sunt promise de stat, părinții sunt precauți și pun pe primul loc sănătatea copiilor. Așadar, anul acesta , pe lângă caiete pix-uri și acuarele, părinții trebuie să scoată bani din buzunar și pentru măști și dezinfectant.
Se pare că și tânăra generație s-a adaptat la noul stil de viață.Copiii așteaptă cu nerăbdare să înceapă cursurile deși, recunosc, că le va fi foarte greu să păstreze distanța impusă de lege, pentru că își doresc să își îmbrățișeze colegii.
Așadar, rămâne de văzut, cât și cum, vor decurge cursurile la fiecare scoală în parte. Cert este că majoritatea părinților și a copiilor sunt pregătiți și se vor adapta din mers noile reguli. Cu responsabilitate și conștienți că sunt cam singuri în acestă luptă cu virusul, investesc din bugetul familiei mult mai mult decât în anii trecuți, pentru sănătatea și protecția celor mici.

Iuliana Sîrbescu/ Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ