GORBACIOVUL „S-A MUTAT” ÎN PRIMĂRIE! SCANDALURILE COMERCIAŢILOR CONTINUĂ ŞI ÎN 2017

1
133

Municipiul Buzău va avea două primării. Pe lîngă Palatul Comunal din centrul oraşului, în acest an va fi amenajat un sediu secundar în fosta clădire a teatrului din Bazar. Aici vor fi relocaţi toţi funcţionarii primăriei cu atribuţii în relaţii cu publicul pentru o mai bună eficacitate a actului administrativ. Edilul a declarat în nenumărate rînduri că angajaţii săi îşi desfăşoară activitatea în încăperi mici ocupate cu stive de dosare iar buzoienii sunt nevoiţi să alerge de la un ghişeu la altul uneori pentru o simplă taxă sau ştampilă. În sediul principal al primăriei din centrul oraşului va rămîne aparatul legislativ, primarul, viceprimarii şi toţi ceilalţi funcţionarii publici care, prin activitatea pe care o desfăşoară, nu au o relaţie directă cu buzoienii. Un nou sediu al primăriei vine şi din dorinţa administraţiei locale de a asigura o mai bună securitate şi confidenţialitate dosarelor cetăţenilor oraşului. Anunţul a iritat întreaga familie a comercianţilor care îşi desfăşoară activitatea în imobilul cu pricina. Astăzi o parte dintre ei au mers la primărie pentru a sta de vorbă cu edilul în speranţa că îl va face să se răzgîndească.
Comercianţii nu au reuşit să se întîlnească cu edilul care se pregătea să participe la şedinţa Consiliului Local Municipal. Totuşi primarul Constantin Toma a declarat că va rămîne ferm pe poziţii
Pînă la vară magazinele din bazar ar urma să dispară, a mai declarat primarul municipiului Buzău.
Comercianţii vor fi chemaţi la discuţii pentru găsirea unei soluţii în ceea ce priveşte locul în care îşi vor putea desface mărfurile. Cert este că acest loc nu va fi tot în incinta imobilului din capătul străzii Cuza Vodă.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Ce decizie nesăbuită!!
    Vor fi cheltuieli mari,pierdere de timp, drumuri,si…nemulțumiri…
    Viziune in interesul Primarului de municipiu,nu pentru buzoieni!
    Ce păcăleală!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ