GRĂDINIȚĂ CU ACCES LA PLATFORMA EDUCAȚIONALĂ

0
342

Comunicarea dintre părinți și cadre didactice va fi mai ușoară și în cazul preşcolarilor. O grădiniţă din municipiul Buzău a început să folosească platforma educaţională Adservio, utilizată în şcolile şi liceele din oraş, în cadrul unui program pilot.
Digitalizarea școlilor și grădinițelor din județul Buzău continuă să se extindă. După ce platforma Adservio a fost implementată în școlile din oraș, Grădinița „Cei 7 pitici” din județul Buzău devine prima grădiniță pilot din țară cu acces la platforma educațională Adservio.
Cu tablete și platforma educațională pornită, educatoarele grădiniței „Cei 7 pitici” au luat parte marți, 29 octombrie, la deschiderea oficială a experimentului de implementare a platformei educaționale Adservio la grădiniță. Primarul municipiului Buzău a menționat predarea unui raport lunar de implementare a programului, cu descrierea tuturor activităților desfășurate.
Scopul acestui program este de a-i ține conectați pe părinții de progresul copiilor, de a cunoaște ceea ce fac cei mici zi de zi și astfel, de a îmbunătăți calitatea actului educațional.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ