GRĂDINIŢĂ CU PROGRAM PRELUNGIT, LA VADU PAŞII

0
390

Veşti bune, pentru locuitorii din Vadu Paşii care au copii mici. După ce şcoala a fost reabilitată şi complet modernizată, comuna va avea începând cu anul şcolar viitor o grădiniţă cu program prelungit. În plus, pe terenul din spatele şcolii se va construi o sală de sport.
Elevii din ciclul primar şi gimnazial din comuna Vadu Paşii au început noul an de învăţământ, într-o şcoală complet renovată şi modernizată. Acum Primăria vrea să le ofere şi copiilor mai mici, de vârstă preşcolară, condiţii din cele mai bune. Pentru realizarea acestui obiectiv, în curând va începe construcţia unei grădiniţe cu program prelungit. Primarul Gheorghe Firon spune că totul este pregătit pentru începerea lucrărilor, care ar trebui să fie gata, în luna septembrie a anului viitor.
Un alt obiectiv pe care Primăria comunei Vadu Paşii îl vrea realizat, în viitorul apropiat, este o sală de sport. Construcţia ce va fi ridicată pe terenul din spatele şcolii, va costa aproximativ 6 000 000 milioane de lei. Proiectul se află în fază de licitaţie la Compania Naţională de Investiţii.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ