GRĂDINIŢA DIN MĂTEȘTI, ÎN SCENARIUL ROȘU

0
36

Luni a avut loc ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Buzău,unde s-a decis suspendarea activităţilor față în față, la Grădinița cu Program Normal Mătești, din comuna Săpoca și desfășurarea activităților conform scenariului 3, respectiv on-line, începând de mierciuri, 30 septembrie, până pe 8 octombrie. De asemenea, au fost stabilite scenariile după care se vor desfășura cursurile în școlile și grădinițele din județul Buzău, începând de miercuri.
Scenariile de desfășurare a cursurilor în unităţile şcolare se modifică de la o săptămână la alta, în funcție de situația epidemiologică. Miercuri Grădinița cu Program Normal Mătești va trece la sistemul de predare on-line după ce femeia de serviciu a fost confirmată cu Covid-19. Decizia a fost adoptată la propunerea Consiliului de administrație al unității de învățământ și Direcției de Sănătate Publică Buzău.
De asemenea, în cadrul aceleași ședințe a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Buzău, ținând cont de rata de infectare de la nivelul fiecărei localităţi calculată de către Direcția de Sănătate Publică Buzău, au fost stabilite scenariile după care se vor desfășura cursurile în celelalte școli și grădinițe din județul Buzău, începând de miercuri.
Grădinița cu Program Normal Mătești, s-a alăturat celor patru instituții școlare din județul Buzău, care sunt deja în scenariul roșu, respectiv: Școala Izvoru Dulce, Școala nr 1 din Râmnicu Sărat, Colegiul Economic Buzău și o grupă de la Grădinița Boboceii Buzău .

Iuliana Sîrbescu/ Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ