„GRIJĂ MARE DOMNULE TOMA!” Avertisment în privința „Tricolor 11”

0
360

Într-o postare pe Facebook, Marius Beudeanu, fost arbitru internaţional şi instructor UEFA pentru arbitri şi observatori îi atrage atenţia primarului Constantin Toma în privinţa ilegalităţii dar şi a suspiciunilor care planează asupra proiectului Centrului de Excelenţă Tricolor 11 de la Buzău.
Sunt curios daca noul primar al Buzaului va autoriza asocierea cu FRF pentru infiintarea Centrului de Excelenta… aud ca vulcanizatorul din Buzau face eforturi serioase pentru a-l convinge de legalitatea si beneficiile proiectului! Grija mare domnule Toma! Din ce stiu eu tot FRF se pregateste sa plateasca si acesti bani pentru a finanta activitatea acestor „fantome” sportive. Atentie mare, domnilor primari, Curtea de Conturi stie aceste detalii……va spun sigur si cu amicitie, lucrul asta.
Arbitrul brasovean consideră ilegală participarea centrelor de excelenta în Liga Elitelor.
“Din informatiile mele, Centrele de Excelenta vor participa, se pare, ilegal in Liga Elitelor neavand, la aceasta data, Certificatele de Identitate Sportiva absolut necesare pentru participarea in competitie conform ROAF 2016:
Derogarea emisa de Comitetul Executiv al FRF pentru sezonul 2015-2016 a expirat in Iunie 2016… ca atare orice contestatie a unui club participant la competitie va arunca in aer competitia juvenila, jucarie a domnului Burleanu. Mai mult participatiile financiare, obligatorii prin contractele de asociere, ale primariilor asociate, nu au fost achitate sau virate, fiind vorba de 100.000 de euro. Tocmai din aceasta cauza, de teama comiterii unei infractiuni.
De notat și că ieri, Comisia Juridică din cadrul Primăriei Buzău a refuzat plasarea pe ordinea de zi a şedinţei de mâine a proiectului Centrul de Excelenţă FRF – Tricolor 11.

REPORTER: ANDREI PIŢIGOI;

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ