Halatul de la Râmnicu-Sărat

0
13

Scandal în ședința Consiliului Local Râmnicu-Sărat din pricina unui paznic în halat și pijama
Un consilier local din cadrul Consiliului Râmnicu-Sărat a atras atenția vizavi de faptul că un paznic angajat la o firmă aflată în administrarea primăriei s-ar fi prezentat la post în halat și pijama, după o absență de câteva zile de la locul de muncă. De aici s-a iscat un întreg scandal între alesul local și primarul municipiului.
Ședința Consiliului Local Râmnicu Sărat în care a fost adoptat printre altele bugetul de venituri și cheltuieli al unei firmei de pază și protecție administrată de primărie a dat naștere unui scandal între primarul Sorin Cârjan și Marius Pascu, ales local. Totul de la faptul că un angajat al societății respective s-ar fi prezentat la lucru în halat și pijama.
Primarul municipiului Râmnicu Sărat a răspuns că nu este de acord cu abordarea angajatului respectiv dar dacă personalul firmei își duce la îndeplinire sarcinile atunci situația prezentată nu ar fi una foarte gravă.
Punctul de vedere al primarului a alimentat și mai mult discuția.
Alesul local a solicitat ca angajatul respectiv să fie sancționat, la fel și conducerea societății de pază și protecție.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ