“Hand to hand” pentru afaceri

0
68

Sportul leagă prietenii si fără îndoială poate strânge la aceeasi masă oameni care îsi pot găsi la un moment dat interese comune. Ieri, la Râmnicu Sărat investitorii locali au primit vizita reprezentantilor Federatiei Uzbekistanului de Hand to Hand Fighting, un sport exotic în tările Uniunii Europene dar practicat pe scară largă în estul continentului. Cu ocazia desfăsurării Campionatului Mondial de Hand to Hand Fighting, fete si băieti, care va avea loc în acest weekend la Constanta, delegatia uzbekă prezentă în România a efectuat o vizită în tară si s-a oprit la Râmnicu Sărat unde a discutat despre sport si afaceri.

Ce ar putea avea în comun municipiul Rîmnicu Sărat cu statul Uzbekistan? Sportul şi afacerile. O delegaţie compusă din reprezentanţii Federaţiei Române de Hand to Hand Fighting alături de omologii uzbeci au efectuat o vizită la Rîmnicu Sărat în cadru unui tur pe care oaspeţii din estul continentului au dorit să îl realizeze în Buzău şi Vrancea. Cu ocazia desfăşurării Campionatului Mondial de Hand to Hand Fighting, fete şi băieţi, care va avea loc în acest weekend la Constanţa, conducerile celor două federaţii au încercat să popularizeze evenimentul în ţară şi să lege în acelaşi timp colaborări cu factorii de decizie locali şi oameni de afaceri pentru dezvoltarea acestui timp de sport la nivel naţional. Hand to hand combat este un sport de contact care implică mai multe stiluri şi este cunoscut ca fiind folosit de trupele speciale ruseşti Spetsnaz, dar şi de către U.S. Army ori forţele speciale din Asia.

 

Vizita celor două delegaţii la Buzău se poate concretiza prin două iniţiative deosebit de importante. Cu sprijinul Federaţiei Române şi aici s-ar putea înfiinţa un club Hand to Hand combat şi în acelaşi timp s-ar putea lega şi afaceri.

 

Atât investitorii locali cît şi invitaţii şi-au arătat disponibilitatea de colaborare pe plan sportiv şi de ce nu, dacă va exista o oportunitate, şi pe un palier economic. (Florin Zafiu)

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ