HARI DUMITRAŞ VINE LA BUZĂU! Preşedintele FRF vine să discute cu autorităţile locale

1
707

Hari Dumitraş, preşedintele Federaţiei Române de Rugby este al treilea conducător de for naţional care va ajunge la Buzău pentru a sensibiliza autorităţile locale în privinţă finanţării sportului buzoian. Dumitraş este aşteptat vineri la Buzău, iar înaintea sa Alexandru Dedu şi Răzvan Burleanu s-au mai aflat în tratative cu Palatul Comunal.
Conducătorii cluburilor buzoiene caută disperaţi soluţii pentru a-şi finanţa activitatea, iar preşedinţii celor mai importante federaţii din ţară au înroşit liniile de telefon ale autorităţilor buzoiene în speranţă că acestea vor da o mână de ajutor sportului buzoian. După Răzvan Burleanu, preşedintele FRF şi Alexandru Dedu, preşedintele FRH, a sosit rândul lui Hari Dumitraş să vină la Buzău.
“Nu poţi să faci promisiuni şi să nu te ţii de ele. Situaţia de la Buzău este monitorizată de FRR. Ca drep dovadă, la rezultatele pe care le avem, echipa dând şanse reale de a promova în Superligă, domnul Hari Dumitraş – preşedintele FRR va veni vineri la Buzău să discutăm strategia pe care o avem. Rezultatele echipei sunt înaintea posibilităţilor financiare pe care le avem, iar având în vedere episodul 2013, oficialii FRF sunt alarmaţi. Ne întreabă ce facem?… iar câştigăm şi nu mergem în Superligă?”
Primăria Buzău a lăsat fără finanţare toată mişcare sportivă din Buzău, iar urmările sunt tragice şi de durată. HM Buzău şi Luceafărul Buzău au refuzat participarea în prima ligă după ce au promovat în urmă cu câteva luni, în timp ce Dacia şi Stejarul Buzău sunt la limită.

REPORTER: ANDREI PIŢIGOI
OPERATOR: ANDREI PIŢIGOI

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ