HASDEUL INTRĂ ÎN SCENARIUL ROȘU

0
19

Cea mai prestigioasă școală din județul Buzău, iși închide porțile pentru două săptămâni. Este vorba despre Colegiul Național ,,Bogdan Petriceicu Hașdeu”, care intră, începând de astăzi în scenariul roșu. Decizia a fost luată în cadrul ședinței Comitetului Județean pentru Situații de Urgență. Aceeși măsură a fost luată și pentru Școala Gimnazială nr.7, din municipiu.
Astăzi, În cadrul ședinței Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, au fost actualizate scenariile de desfășurare a cursurilor în mai multe unități de învățământ din județul Buzău. Asftel, până pe data de 22 octombrie, elevii Colegiul Național ,,Bogdan Petriceicu Hașdeu”, vor învăța în sistemul de predare on-line.Măsura se impune după apariția celui de-al treilea caz înregistrat în școală. De asemenea, începând de astăzi și până pe data de 16 octombrie, și Școala Gimnazială nr.7 din municipiul Buzău intră în scenariul roșu, orele urmând să se desfășoare exclusiv on-line. Aici măsura a fost luată după apariția a încă două cazuri de infectare cu Covid-19 în rândul cadrelor didactice.
Este a treia unitate de învățământ din municipiul Buzău care iși închide poțile după ce săptămâna trecută cea mai mare școală din județul Buzău, Scoala Nr. 11, și-a suspendat cursurile față în față pentru două săptămâni.

Iuliana Sirbescu / Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ