HASDEUL, LA CEAS ANIVERSAR

0
90

Festivitățile de aniversare a 150 de ani de la înființarea Colegiului Național Bogdan Petriceicu Hasdeu au început cu imnul de stat, apoi cu cel al unității de învățământ. Sute de absolvenți ai colegiului din aproape toate promoțiile au intonat versurile ce le-au amintit de perioada licelui.

În curtea liceului au fost prezente sute de persoane, de toate vârstele, care au petrecut perioada adolescenței în Hasdeu. Întâlnirea de astăzi nu a putut să le aducă decât emoții și amintiri plăcute.

Pe scena amenajată în curtea colegiului buzoian au urcat mai mulți absolvenți de Hasdeu care au ajuns să ducă mai departe numele unității de învățământ de elită prin reușitele lor, remarcate la nivel național și internațional.

Pe scenă și-au făcut loc și ministrul Educației, Liviu Pop, ministrul Culturii, buzoianul Lucian Romașcanu, dar și autoritățile locale, toți recunoscând valoarea educației pe care a o dă Hasdeul tinerilor.

Programul aniversării a 150 de la înființarea Colegiului Național Bogdan Petriceicu Hasdeu va continua mâine cu lansări de carte și spectacole susținute în amfiteatrul unității de învățământ, iar joi vor fi premiați performerii , urmând ca seara să se încheie cu un spectacol în campusul colegiului. (DENISA IRIMIA)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ