HC BUZĂU, încă un pas gresit în Liga Zimbrilor

0
24

O noua infrangere pentru HC Buzău in etapa a 13-a a Ligii Naționale de handbal masculin, Buzoienii au pierdut in confruuntarea cu CSM Făgăraș.
HC Buzău se situează pe penultimul loc în clasamentul Ligii Naționale de handbal masculin, cu doar 4 puncte acumulate. Ieri, echipa buzoiană a jucat in deplasare cu CSM Făgăraș, iar speranțele de reabilitare ale lupilor sunt destul de mici, asta după ultimele meciuri jucate. Infrangeri pe linie pentru HC Buzau si doar urmatorul meci de pe teren propriu in compania lanternei rosii, CSM Reșița le mai poate ridica moralul baietilor nostri.
Partida cu Csm Fagaras a fost una intens disputata de amble echipe. S-a jucat pe contre si de la egal la egal pe tabela, din pacate diferenta s a facut in ultimele zece minute cand handbalistii buzoieni au pierdut ritmul si s a ajuns la diferenta de pe tabela de marcaj. 24 la 21 scor final si dupa acest nou esec echipa noastra mai are de disputat două meciuri până la vacanță. HC Buzău va juca cu CSM Sighișoara, sâmbătă, pe 7 decembrie, tot în deplasare, iar apoi, pe 12 septembrie vor întâlni CSM Reșița, pe teren propriu, în prima etapă a returului Ligii Naționale.
Dinamo cu 33 de puncte, Potaissa cu 28 de puncte și pe locul al treilea, Baia Mare cu 25 de puncte sunt primele trei echipe care ocupă podiumul Ligii Naționale până acum.

REPORTER ALEXANDRU NICOLAE

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ