HC BUZĂU VA ÎNTALNI CSM SIGHIȘOARA ÎN CUPA ROMÂNIEI

0
39

Ieri, la sediul Federației Române de Handbal, a avut loc tragerea la sorți a meciurilor din cadrul optimilor de finală ale Cupei României. HC BUZAU va juca in deplasare in compania echipei care evolueaza in liga secunda, CSM SIGHIȘOARA
Federaţia Română de Handbal a stabilit tintarul optimilor de finală a celei de-a doua competiţii interne ca importanţă în handbalul masculin. 16 echipe se lupta pentru trofeului, Cupa României, urmând ca dintre acestea să rămână cele mai bune opt echipe , în urma unui singur meci. Iată programul complet al optimilor Cupei Romaniei la handbal masculin care se vor disputa pe 8 decembrie:

CSM FĂGĂRAȘ – HC DOBROGEA SUD CONSTANȚA
CSM SIGHIȘOARA – HC BUZĂU
CSM FOCȘANI – POTAISSA TURDA
DINAMO BUCUREȘTI – DUNĂREA CĂLĂRAȘI
CSU PITEȘTI – SCM POLI TIMIȘOARA
MINAUR BAIA MARE – CSM BACĂU
CSM ALEXANDRIA – CS UCB TÂRGU JIU
U CLUJ – CS MAGNUM BOTOȘANI

Dupa un parcurs nu prea bun in Liga Zimbrilor, echipa noastra are sanse sa faca o figura frumoasa in Cupa Romaniei, în deplasare in compania formaţiei CSM Sighişoara, echipă care evoluează în liga secundă. În faza şaisprezecimilor, buzoienii au eliminat după un meci în deplasare, formaţia CSU Politehnica Timişoara, scor 12:46, în timp ce CSM Sighişoara a învins tot în deplasare, scor 20:47, formaţia CSU Târgovişte. Partida CSM SIGHIȘOARA – HC BUZĂU va avea loc pe 7 decembrie 2019.

REPORTER ALEX NICOLAE
IMAGINE IONUT PARASCHIV

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ