HM BUZĂU „CU CUŢITUL LA GÂT”! Problemele financiare nu le dau pace buzoiencelor

0
42

Situatie dificilă pentru echipa locală de handbal feminin. Cu doar câteva săptămâni înainte de turneul de promovare în Liga Natională, conturile celor de la HM Buzău sunt goale. Buzoiencele s-au bazat pe sprijinul sponsorilor, însă au nevoie de sustinerea autoritătilor pentru a se prezenta la turneul care le poate duce în prima divizie.
Echipa locală de handbal feminin a supravieţuit în ultimele luni graţie sprijinului financiar acordat de către sponsorii echipei, însă buzoiencele au rămas fără nici un leu înaintea turneului care le poate duce în Liga Naţională.
Cu salariile la zi, dar cu conturile goale, buzoiencele speră în ajutorul autorităţilor pentru a efectua deplasarea la barajul pentru Liga Naţională. Sponsorii echipei au promis că asigură primele pentru o eventuală accederea în prima divizie.
HM Buzău ocupă locul trei în ierarhia Diviziei A, ultimul care duce la barajul pentru accederea în Liga Naţională. Turneul este programat la sfârşitul lunii mai. Pentru handbalistele antrenate de Romeo Ilie este a patra prezenţă consecutivă la turneul de promovare pentru primul eşalon.

REPORTER: ANDREI PIŢIGOI

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ