HM NU SE PREZINTĂ LA BARAJ? În contul buzoiencelor bate vântul

0
45

Sigure de prezenţa la barajul pentru promovarea în Liga Naţională, handbalistele buzoience sunt în imposibilitatea deplasării la Sfântul Gheorghe, oraş care va găzdui ultima faza a competiţiei interne. Principalul adversar al trupei antrenate de Romeo Ilie îl reprezintă banii, care lipsesc cu desăvârşire din contul grupării buzoiene.
Federaţia Română de Handbal va stabili în scurt timp programul turneului de baraj pentru accederea în Liga Naţională, fază în care va participa şi Handbal Municipal Buzău, însă trupa prezidată de Ştefan Miloş nu are nici măcar un leu în cont pentru a suporta costurile deplasării la ultima fază a campionatului ligii secunde.
Salvarea formaţiei antrenate de Romeo Ilie o reprezintă autorităţile locale, însă oficialii echipei din Buzău sunt sceptici în privinţa unei finanţări în perioada imediat următoare.
Turneul pentru accederea în Liga Naţională va avea loc între 24 şi 27 mai, la Sf. Gheorghe. Pentru un loc în prima ligă, HM Buzău se va lupta cu Danubius Galați sau Unirea Slobozia, din Liga Națională și cu Minaur Baia Mare, ocupanta poziţiei secunde din cealaltă serie a Diviziei A.

REPORTER: ANDREI PIŢIGOI

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ