Hostel din Buzău, vandalizat de elevi

0
18

Proprietarul unități a fost raportat pe Facebook după ce a postat imaginile
Mai mulți elevi au vandalizat o unitate de cazare din comuna Vernești iar proprietarul a publicat ulterior imaginile pe pagina de Facebook. Postarea a fost raportată iar managerul hostelului a precizat că tinerilor, care sunt majori le va face plângere penala la Poliție pentru distrugere.
Imagini șocante într-o unitate de cazare din Vernești. În urma unei petreceri de majorat, o parte dintre elevi au produs un dezastru de nedescris care l-a determinat pe managerul hostelului să publice imaginile.
Imaginile au fost insotite de un mesaj dur la adresa tinerilor.
SURSA: Denisa Çoban FACEBOOK
”Dacă aşa înseamnă sa te distrezi când faci 18 ani, categoric nu poţi deveni altceva decât o lichea fără niciun viitor”, a scris proprietara hostelului din comuna Verneşti pe pagina sa de Facebook.
Un alt videoclip surprinde un joc intre doi tineri care nu sfarseste placut pentru unul dintre ei.
SURSA: Denisa Çoban FACEBOOK
“ …m-am bucurat ca s-a ridicat de pe beton… am fost fericiţi că nu am găsit totul scrum, curtea arăta toată ca după război, plină de spuma stingătoarelor”, a mai scris Denisa Coban.
Ulterior postarea cu videoclipurile au fost raportate la Facebook si blocate de platforma. In schimb managerul hostelului a venit cu precizarea ca ii va da in judecat pe elevi pentru distrugere.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ