Hoți de bunuri din autoturisme, la Clubul Polițilștilor

0
81

Surpinși în timp ce încercau încuietorile
Patru indivizi au fost surprinși de camerele de supraveghere în timp ce încercau încuietorile autoturismelor parcate în vecinătatea Clubului Polițiștilor din municipiul Buzău. Unul dintre tinerii teribiliști, a lovit cu pumnul o cutie poștală amplasată pe gardul unei locuințe de pe strada Transilvaniei. Imaginile au ajuns la Inspectoratul Județean de Poliție Buzău.
Patru tineri au fost surprinși de mai multe camera de supraveghere amplasate în zona Clubului Polițiștilor din municipiul Buzău în jurul orei 4.00 dimineața, în timp ce încercau încuietorile mai multor autoturisme. Indivizii se deplasau dinspre strada Transilvaniei iar la un moment dat unul dintr ei s-a întors din drum și a lovit într-o cutie poștală agățată de un gard, nu înainte însă de a-și trage mâneca peste pumn pentru a nu se răni.
Indivizii și-au continuat drumul până în spatele Clubului Polițiștilor acolo unde au luat la rând toate autoturismele. Cu măștile pe figură, tinerii au început să verifice dacă mașinile sunt încuiate, unul dintre ei privind în sus, probabil pentru a observa dacă își face apariția vreun locatar la balcon.
Imaginile postate pe Facebook nu au rămas fără comentarii. Unul dintre utilizatori a scris că
“Din păcate, în ultimii 30 ani, au fost vandalizate, sparte, lovite, zgâriate mai multe mașini din Municipiul Buzău”, în timp ce un altul consideră că autoritățile ar trebui să se implice:
“sat fără câini la voi acolo.. poate ar trebui totuși sa faceți ceva valuri, mai mulți vecini, eventual faceți cu toții plângere la poliție. Trebuie să vă răspundă dacă lăsați ceva scris..”.
Inspectoratul Județean de Poliție a intrat în posesia imaginilor respective.
Potrivit IPJ Buzău, în anul 2021 furturile comise în mediul stradal au scăzut faţa de anul 2020, fiind înregistrate scăderi la furturile de auto, furturile din buzunare şi genţi, dar şi la alte categorii de furturi.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ