HOȚI DE MICI! AU FUGIT DIN LOCAL FĂRĂ SĂ PLĂTEASCĂ

0
149

Mici și cu tupeu de borfași. Așa pot fi caracterizați după ultima ispravă trei tineri, elevi ai unui colegiu din Buzău. Aceștia au mers la un local din Parcul Crâng, au comandat pizza, mici și bere, iar când ospătarii nu au fost atenți, au fugit fără să plătească.
Angajații localului au sunat la poliția locală, iar în scurt timp, liceenii au fost prinși lângă patinoar. La fel de tupeiști, tinerii au refuzat să se legitimeze. A fost nevoie ca polițiștii să-i urce în dubă și să-i transporte la sediul Poliției Muinicipale. Abia aici cei trei puști și-au declinat identitatea și au recunoscut fapta. După ce au fost sancționați contravențional, liceenii au fost duși înapoi în parcul Crâng pentru a-și achita consumația. În altă ordine de idei, așa cum au avertizat de săptămâna trecută, polițiștii locali au continuat raidurile prin barurile și cluburile din Buzău în căutarea elevilor care lipsesc de la cursuri.
Au fost depistați 25 elevi, dintre care 18 absentau nejustificat de la cursuri nejustificat. Au fost întocmite informări către conducerea unităţilor de învăţământ și către părinți.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ