„I-A CERUT 10 MLD. LUI PAUL NEGOIȚĂ”! ACUZE GRAVE LA ADRESA LUI OV. ANGHEL

1
264

Paul Negoiță ar fi putut fi primarul municipiului Buzău. Aseară la Tv Buzău, liberalul Caton Mateeșescu a anunțat în premieră că Paul Negoiță a dorit să candideze din partea PNL la Primăria Buzău, ba mai mult, că a primit acceptul conducerii centrale. Numai că Negoiță și ceilalți liberali din conducere trebuiau să-l convingă pe Ovidiu Anghel să renunțe la candidatură. Aseară în emisiunea D ale Buzoienilor, Mateeșescu l-a acuzat pe Ovidiu Anghel că i-a cerut 10 miliarde de lei vechi lui Negoiță pentru a-i ceda locul de candidat PNL la Primăria Buzău.
Mateeșescu l-a acuzat pe Anghel că i-a cerut bani și lui Adrian Mocanu.
Cea de-a treia acuză a lui Mateeșescu se referă la faptul că Ovidiu Anghel ar fi direcționat 400 de milioane de lei vechi către o firmă de publicitate după încheierea campaniei electorale.
Ovidiu Anghel a încheiat cu o amenințare.

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Cum a avut tupeul Anghel sa mai apăra public si sa dezmintă când toată lumea care i.l cunoaște știe ce mare escroc si mitoman este? Acesta minte cum respira si are un tupeu de activist si turnător securist. Ar trebui sa plece din spectrul politic si administrativ prin Spania la căpșuni sau altundeva. Locul lui este acolo sau între boschetari.

LĂSAȚI UN MESAJ