IEPURAȘUL A VENIT LA VÂRSTNICI! Consiliul Județean a împărțit cadouri seniorilor din Buzău

0
36

30 de cetăteni, membri ai Consiliului Judetean al Persoanelor Varstnice au primit azi, cadouri din partea presedintelui Consiliului Judetean Buzău, Petre Emanoil Neagu. A fost un gest de apreciere fată de seniorii orasului a spus la final seful executivului judetean. Seniorii Buzăului au fost invitați astăzi la Consiliul Județean Buzău de către președintele Petre Emanoil Neagu pentru a primi o atenție cu ocazia Sărbătorilor Pascale. Cei 30 de buzoieni, membrii ai Consiliului Județean al Persoanelor Vârstnice, s-au bucurat de atenția primită din partea autorităților, care nu i-au uitat nici în acest an și au fost invitați la o înâlnire destinsă, într-o atmosferă de sărbătoare.
În schimbul atențiilor și vorbelor frumoase, președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu a primit calde îmbrățișări și ferme strângeri de mâini.
Astăzi angajații Consiliului Județean au mai împărțit cadouri persoanelor cu handicap din municipiul Buzău și Oliviei Stanciu, românca în vârstă de 35 de ani care s-a reîntors în țară din Siria după izbucnirea războiului.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ