Ilie Stan, ”încolţit” la finalul meciului cu Dunărea Călăraşi

0
52

SCM Gloria Buzău a trecut cu 3-1 de Dunărea Călăraşi, sâmbătă, pe teren propriu, în etapa a 18-a a Ligii 2, şi şi-a încheiat seria de trei înfrângeri consecutive care a tensionat starea de spirit la clubul din Crâng. Succesul a urcat echipa fix la mijlocul clasamentului, pe locul 10, iar Ilie Stan răsuflă uşurat.
Dupa ce in etapele 3 şi 4 echipa noastra a fost lider in LIGA A DOUA, coborârea în clasament s-a produs dupa eliminarea surpriză din Cupa României, când a pierdut la penalty-uri cu ambitioasa echipa condusa de Valentin Stan, Metalul Buzău. De atunci au trecut 14 jocuri, perioadă în care SCM Gloria a înregistrat patru victorii, cea cu Daco-Getica fiind anulată, două egaluri şi opt înfrângeri. Aşteptările în Crâng erau altele, cu toate că echipa nu are drept de promovare, iar Ilie Stan a fost aşteptat la conferinţa de presă cu o intrebare destul de incomoda. Intrebat fiind daca si-ar fi dat demisia in cazul unui esec in partida cu Calarasi, antrenorul gloriosilor a parut putin iritat.
Antrenorul gloriosilor l-a laudat pe Relu Stoian, portarul din meciul cu Dunărea, după ce în urma jocului precedent, de la Arad, pierdut cu UTA, scor 0-3, l-a atacat pe Dragoş Balauru. În acest sezon, Balauru a fost utilizat în zece meciuri, iar Stoian în opt.
Ilie Stan a explicat şi de ce echipa a avut un parcurs nu prea bun în ultima perioadă.
SCM Gloria Buzău ocupă locul 10 în Liga 2, cu 23 de puncte. În etapa a 19-a, ultima a turului, formaţia antrenată de Ilie Stan merge pe ”Ilie Oană”, la Ploieşti, pentru jocul cu Petrolul.

REPORTER ALEX NICOLAE
IMAGINI SCM GLORIA BUZAU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ