IMACT MORTAL PE ŞOSEAUA NORDULUI

0
38

O femeie a murit pe loc, iar soţul său a ajuns la spital

O femeie și-a pierdut viața într-un accident produs pe Șoseaua Nordului , la ieşirea din municipiul Buzău către Ploiești. Un autocamion de mare tonaj a intrat într-o autoutilitară ce circula regulamentar pe celălalt sens de mers. În urma impactului ambele vehicule au fost proiectate în afara carosabilului. Șoferul autoutilitarei a ajuns cu ambulanţa la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Buzău cu multiple traumatisme. Din păcate, pentru soţia sa echipajul medical nu a mai putut face nimic şi a declarat decesul.
Iesirea din municipiul Buzău către Ploiești fost blocată, marți dimineaţă, din cauza unui grav accident rutier. Din primele verificări efectuate la faţa locului,reiese faptul că un tânăr de 26 de ani, din Ialomița, care conducea un autocamion de mare tonaj, din direcţia Ploiești către Buzău, a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens lovind o autoutilitară condusă de un bărbat în vârstă de 57 de ani. În urma impactului, pasagera din deapta autoutilitarei, soția șoferului, și -a pierdut viața.
La spital, medicii au constatat că bărbatul a suferit multiple fracturi, însă era conştient.
La fața locului au fost prezente și echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Buzău, gata să intervină cu autospecială de stingere cu apă și spumă, o mașină de descarcerare și a ambulanță S.M.U.R.D.
În cauză a fost întocmit dosar penal şi poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tutror împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Iuliana Sîrbescu/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ