IMPACT MORTAL

0
75

O clipă de neatenție! A fost suficient pentru a produce un grav accident în care o persoană a murit, iar alta a ajuns la un spital din Capitală. Evenimentul rutier s-a produs miercuri dimineață, pe DN2E85, la ieșirea din Poșta Câlnău, în zona intersecției către Sudiți.

Două ambulanțe i-au preluat pe răniți. Pasagerul din Dacia Logan, un bărbat în vârstă de 78 de ani a fost adus la secția de urgențe a Spitalului Județean în stare foarte gravă. Din cauza traumelor severe pe care le-a suferit, la scurt timp, acesta a decedat. Șoferul autoturismului a suferit leziuni în zona capului, iar medicii buzoieni au decis să-l trimită la Spitalul Clinic de Urgență „Bagdasar-Arseni”.

Impactul dintre cele două autoturisme a fost atât de violent încât mașina condusă de un bucureștean de 74 a fost practic ruptă în două. Șoferul dubei a declarat că mașina condusă de bucureștean rula cu viteză în momentul în care a intrat în el. Acesta crede că șoferul Daciei ar fi adormit la volan. Ambele autoturisme au ajuns pe câmp în urma impactului extrem de violent.

Pentru ca polițiștii să efectueze cercetări la fața locului, traficul în zonă a fost oprit pe ambele sensuri, timp de câteva minute bune, iar mai apoi s-a circulat alternativ. În cauză a fost întocmit dosar penal şi polițiștii continuă cercetările.(Dana Sin)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ