IMPACT NIMICITOR

0
67

Două persoane au murit luni dimineață, la ieșirea din localitatea Cilibia, după ce duba în care se aflau s-a ciocnit de un TIR. Impactul a fost atât de violent, încât șoferul dubei și pasagerul au murit pe loc. Pentru scoaterea celor doi dintre fiarele contorsionate ale autoutilitarei a fost nevoie de intervenția unui echipaj de la descarcerare. Traficul pe DN2B a fost blocat mai bine de o oră.

Tragedia s-a produs în jurul orei 06:30, pe DN2B, la ieșirea din localitatea Cilibia. O autoutilitară condusă de un bărbat de 23 de ani, din judeţul Vâlcea, a intrat într-un autocamion ce se deplasa în aceeaşi direcţie. Impactul a fost atât de violent, încât cabina autoutilitarei a fost zdrobită. Rănile suferite atât de șoferul dubei cât și de pasagerul, un tânăr de 17 ani din Vâlcea, au fost atât de grave, încât nu s-a mai putut face nimic pentru ei.

Șoferul camionului, un bărbat de 37 de ani, din Ploieşti n-a mai putut evita impactul, întrucât dubița condusă de tânărul din Vâlcea a lovit cu putere din spate mașina de mare tonaj.  Traficul rutier a fost blocat pe ambele sensuri de mers mai bine de o oră, până când polițiștii au terminat cercetarea dinamicii accidentului. O altă tragedie, soldată cu decesul unei tinere de 18 ani din Râmnicu Sărat, s-a produs în dimineața zilei de sâmbătă, în localitatea Fotin, comuna Râmnicelu.

Tot sâmbătă, o șoferiță de 19 ani, din Vintilă Vodă, care circula din direcția Mărăcineni către Buzău, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum a pierdut controlul volanului, autoturismul răsturnându-se în zona rondului de la Orizont. Accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale. Un alt accident produs sâmbătă s-a soldat cu rănirea a 5 persoane. Evenimentul rutier s-a produs pe DN 2E85, aproape de ora 01.00, în zona unei benzinării  ce se află la ieșirea din Buzău spre Ploiești. În accident au fost implicate două autoturisme, cinci persoane fiind rănite grav.  Din verificările efectuate de polițiști a reieșit că un autoturism condus de un bărbat de 37 ani din Ilfov, ar fi fost acroșat de o altă mașină în momentul în care efectua un viraj stânga din stația peco spre Buzău. Al doilea autoturism era condus de un buzoian de 21 ani, pe DN 2, pe direcția Buzău către Ploiesti. Primul șofer era singur în mașină, în timp ce în celălalt autoturism se aflau 4 persoane. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.(Dana Sin)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ