IMPRESII ADUSE DIN ASIA DE PRIMARUL TOMA! Idei puse în practică la Buzău

0
81

Primarul Constantin Toma a revenit din vizita de lucru efectuată în Asia, timp de aproape 3 săptămâni. Edilul a rămas impresionat de sistemul de învătământ din tările pe care le-a vizitat, dar si de curătenia si infrastrcutura din Japonia, China si Coreea de Sud. Edilul spune ca a adus si câteva idei pe care se gândeste că le poate pune în practică la Buzău. Aproape 3 săptămâni a stat primarul Constantin Toma plecat în Japonia, China și Coreea de Sud. A fost o vizită de lucru efectuată alături de alți edili din țară, iar scopul a fost acela de a vedea modul în care asiaticii fac administrație. Un lucru de care primarul Buzăului a rămas impresionat a fost sistemul educațional.
Edilul a remarcat și aspecte din domeniul economic. Toți oamenii cu idei bune sunt încurajați și ajutați, iar firmele aflate la început de drum se bucură de facilități fiscale, dar și de sprijin din partea autorităților locale. Un detaliu frapant pentru edilul Buzăului a fost curățenia din țările asiatice.
În urma vizitei de lucru efectuate în Asia, primarul Toma a adus la Buzău și câteva idei pe care intenționează să le pună în practică.
Totodată, primarul Constantin Toma a remarcat în Asia și calitatea asfaltului. Pe parcursul vizitei nu a găsit nicio groapă în carosabil. Edilul speră ca în câțiva ani și Buzăul să se bucure de străzi de calitate.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ