ÎMPREUNĂ, LA VOT

0
6

Primarul municipiului Buzău, Constantin Toma şi preşedintele PSD, Marcel Ciolacu au mers împreună la vot. Primul care şi-a exercitat dreptul electoral a fost edilul şef al Buzăului, care a votat la secţia de la Liceul de Artă, unde este arondat. Primarul l-a însoţit apoi, pe jos, pe Marcel Ciolacu la secţia din apropiere, de la Şcoala Gimnazială “Episcop Dionisie Romano” unde liderul PSD şi-a exprimat votul.
Primarul Buzăului, Constantin Toma a ajuns în jurul orei 8, o secţie de votare de la Liceul de Artă. El a venit împreună cu soţia, dar şi cu preşedintele PSD Marcel Ciolacu. La ieşirea de la urne, Constantin Toma a spus că a votat pentru ca şara să aibă o bună guvernare, dar şi cu gândul la proiectele importante de interes local.
La rândul său, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a spus că a votat pentru planuri concrete în gestionarea pandemiei şi a crizei economice.
La finalul declaraţiei sale, Marcel Ciolacu i-a îndemnat pe români să meargă să voteze în spiritul marii sărbători creştine de astăzi.
Liderul PSD a mai spus că votul de astăzi, pentru alegerea parlamentarilor, este unul crucial pentru următorii patru ani.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ