ÎN CONTINUARE, 15 CAZURI CONFIRMATE, LA BUZĂU

0
73

Numărul persoanelor nevoite să stea în carantină ori în izolare la domiciliu a crescut uşor, faţă de ziua anterioară, dar se menţine, la un nivel scăzut faţă de alte judeţe din ţară. În continuare, confirmate pozitiv, cu coronavirus, în judeţul Buzău, rămân 15 cazuri.
În județul Buzău, rămân confirmate pozitiv, până la această dată, 15 cazuri de Coronavirus. Precizarea a fost făcută de reprezentanţii Prefecturii Buzău, la scurt timp după ce Grupul de Comunicare Strategică a transmis ultimele date oficiale conform cărora, în judeţul Buzău erau confirmate 18 cazuri de persoane infectate cu COVID 19.

„În urma unei erori de raportare în platforma electronică de la nivel național, a fost strecurată o greșeală. În județul Buzău, rămân confirmate pozitiv, până la această dată, 15 cazuri de Coronavirus” se precizează în buletinul informativ al Instituţiei Prefectului.

Conform aceleiaşi surse oficiale, astăzi, 22 aprilie, situația epidemiologică la nivelul județului Buzău se prezintă astfel: 308 de persoane se află în carantină, iar 132 de persoane sunt izolate la domiciliu. Pe teritoriul României, au fost confirmate 9.710 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 2.406 au fost declarate vindecate și externate. De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 468 de noi cazuri de îmbolnăvire.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ