ÎN DIALOG CU BUZOIENII! PNL ȘI-A INVITAT ELECTORATUL LA DISCUȚII

1
104

Conferința a fost organizată la un hotel din oraș de organizația de femei a PNL Buzău. Candidații liberali au venit în fața buzoienilor pentru o dezbatere asupra programului politic dar și a unor teme de importanță locală și națională. Cristi Romanescu, primul vorbitor din cadrul conferinței, a încercat să convingă audiența că PNL este cea mai bună variantă pentru viitorul buzoienilor.
Teodor Atanasiu, primul candidat al PNL Buzău la Senat a vorbit despre importanța înființării unor noi spitalele regionale, cu dotări moderne și medici competenți. Fruntașul liberal le-a mulțumit și gazdelor de la organizația de femei și a precizat că pe listele de candidați PNL se regăsesc și mulște doamne.
Antonel Tănase, numărul 2 pe lista Camerei Deputaților a PNL Buzău, a anunțat că nevoile cetățeanului trebuie să ocupe primul loc în agenda oricărui politician și că trebuie reconstruită încrederea cetățeanului în stat.
Alegătorii prezenți au adresat mai multe întrebări candidaților pe teme de actualitate.
Dialogul dintre liberali și alegători a durat mai bine de două ore.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Nu este suficient ca i-au plictisit pe bucuresteni,acum se „balbaie” prin Municipiu spre disperarea buzoienilor.Astia doi nu au fost in stare sa-si tina nevestele cu ei,dar sa mai fie si parlamentari ai judetului Buzau! Nu-i asa d-le” Bijboaca” Atanasiu?

LĂSAȚI UN MESAJ