ÎN PLINĂ DEZVOLTARE

0
51

O piață comunală, o scenă de spectacole și un teren de sport multifunctional. Sunt proiectele pe care Primăria Murgești le realizează pentru locuitorii comunei. Scena de spectacole a fost deja ridicată și este considerată a fi unică în România. Celelalte două proiecte urmează să fie realizate fie în cursul acestui an, fie din 2018. Cert este că sumele pentru aceste investiții provin din bugetul local al comunei Murgești.

Cei aproape 900 de locuitori ai comunei Murgești au motive de mândrie. Comuna buzoiană se află în plină dezvoltare datorită eforturilor susţinute ale administraţiei locale. În cel mai scurt timp, producătorii din localitate vor avea, chiar la ei acasă, un loc bine amenajat unde să îşi poată expune şi vinde marfa. Primăria Murgești dorește să finalizeze în acest an, din fonduri proprii, amenajarea pieței comunale prin construirea unor căsuțe tarabă din lemn.

Finalizarea proiectului înseamnă o soluţie ideală atât pentru localnici cât și pentru comercianții care vor veni din zonele învecinate comunei. Adminitrația locală speră ca odată cu amenajarea acestei piețe, numărul comercianților să crească și implicit să construiască și mai multe căsuțe tarabă din lemn. Fondurile realizării acestei piețe au fost alocate din propriul buget al primăriei, prin hotărârea Consiliului Local.

O investiție finalizată de Primăria Murgești, tot din fonduri proprii, este construirea unei scene de spectacole. Administrația locală se mândrește cu unicitatea acestei lucrări.

Pentru anul viitor, unitatea administrativ teritorială are de gând să construiască un teren de sport multifunctional. Aici, tinerii din comună dar și cei din zonele învecinate vor putea practica diferite sporturi: minifotbal, baschet sau tenis.

Realizarea acestui teren se va face din bugetul local al primăriei și se ridică la un miliard de lei vechi.(Dana Sin)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ