ÎN SPRIJINUL COPIILOR DIN CENTRE

0
175

“Orice ajutor este binevenit, mai ales în această perioadă. Primii care predau lecția solidarității puteți fi chiar voi!” Acesta este motto-ul campaniei desfașurată de un fotograf buzoian, împreună cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială.
În aceasta perioadă de izolare completă există și copii care stau în centre, apartamente sau clădiri de tip familial. Aceștia simt nevoia de diversificare și de a-şi ocupa timpului cât mai util. Dacă la copiii mici vorbim despre jucării sau jocuri educative, la nivelul vârstei pubertății și a adoleșcenței , nevoile tind către activițățile media și online. În acest context , Cătalin Voinea, împreună cu DGASPC, au pornit o campanie de solidaritate pentru ajutorul celor mai puțin norocoși dintre noi.
Deși, la nivelul fiecărui centru există câte un laptop sau tabletă, acestea nu sunt suficiente pentru a acoperi necesitățile . Nevoia de aceste dispositive este mare , intrucât acești copii pot primi lecții şi sfaturi, printr-o platformă, on-line, de la profesorii și pshihologii din centrele DGASPC.
În același timp, în aceste vremuri tulburi, atenția cade și pe acoperirea nevoilor de materiale sanitare pentru personalul care lucrează în centrele DGASPC. Inițiativa este un real success. Deja s-au strâns peste 1 000 mănuși de unică folosință, dezinfectant, ochelari de protecție, măști din bumbac și role de hârtie , pentru personalul din centrele DGASPC Buzău.
Cei care doresc să participe la acestă campanie ,sunt invitați să sune la numerele de 0238 711 051 / 0238 711.052 sau la numărul- 0734063399,
persoană contact – Maria Mirela Ioniță

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ