În USR-PLUS se lasă cu sancțiuni

0
10

Săptămâna viitoare decisivă pentru doi dintre membrii partidului
Tensiuni în filiala USR-PLUS Buzău ca urmare a unor poziționări în neconcordanță cu deciziile partidului. Președintele filialei județene a declarat că vor fi propuse sancțiuni săptămâna viitoare împotriva consilierului local Irinel Cîrstea și a deputatului Emanuel Ungureanu.
Se ascut săbiile în filiala locală a USR-PLUS. Doi dintre membrii marcanți ai partidului sunt acuzați de faptul că și-au exprimat anumite păreri fără a se consulta în prealabil cu echipa de comunicare. Președintele USR-PLUS face referire la deputatul Emanuel Ungureanu și consilierul local Irinel Cîrstea.
Prin urmare, în ședința de săptămâna viitoare a Biroului Județean vor fi propuse sancțiuni.
Contactat telefonic, consilierul local Irinel Cîrstea consideră că sesizarea care îl vizează este neîntemeiată.
Prin intermediul unei postări pe Facebook, alesul local a susținut că este de acord cu referendumul de unire a municipiului Buzău cu comuna Țintești pentru că în acest fel numărul primarilor din județ s-ar mai reduce cu unul. Pe de altă parte, deputatul Emanuel Ungureanu a precizat că nu dorește să discute pe marginea subiectului.
Tensiunile din partid nu sunt recente în schimb săptămâna viitoare în cadrul ședinței Biroului Județean ar putea avea o finalitate în sensul în care se pot aproba o serie de sancțiuni care ar putea merge până la exluderi.

Florin Zafiu
Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ