ÎNCĂ DOUĂ CAZURI COVID19

0
25

Încă două cazuri de infectare cu noul coronavirus se înregistrează astăzi la Buzău. Astfel, judeţul înregistrează un total de 204 îmbolnăviri de la debutul pandemiei.
Direcția de Sănătate Publică, anunţă că în județul Buzău au mai fost confirmat alte două cazuri de infectare cu COVID-19. Numărul total de cazuri pozitive la nivelul județului a ajuns la 204. Este vorba despre o femeie în vârstă de 30 de ani, mama bebelușului de nouă luni, internat la Secția Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență Buzău, depistat acum cateva zile pozitiv. Pacienta nu a prezentat simptome specifice virusuluii, fiind asimptomatică. În acest moment femeia se află internată la Spitalul ”Victor Babeș” din București.
De asemenea un băiețel în vârstă de numai 4 ani, internat la Secția Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență Buzău, a prezentat simptome specifice Covid-19. În urma efectuării testului pentru coronavirus, acesta a fost depistat pozitiv. În acest moment este internat la Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat, iar starea lui este bună.
Potrivit informaţiilor oficiale, în prezent, la nivelul județului Buzău, 26 persoane se află în carantină instituționalizată, 1889 persoane sunt izolate la domiciliu. Totodată, 107 persoane sunt declarate vindecate și externate.

Iuliana Sîrbescu/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ