ÎNCĂ DOUĂ DECESE ALE UNOR PACIENȚI CONFIRMAȚI CU COVID-19

0
21

Încă doi buzoieni au fost răpuşi de noul coronavirus. Numărul total de decese ale unor pacienţi confirmaţi cu Covid 19 a ajuns astfel la 26. În acelaşi timp, numărul total de persoane care au fost infectate cu coronavirus, în judeţul Buzău, de la începutul pandemiei a ajuns la 912, după ce, în ultimele 24 de ore au fost confirmate 29 de noi cazuri.
Autorităţile sanitare au anunţat decesul a două persoane confirmate cu Covid 19. Este vorba despre o femeie în vârstă de 65 de ani, internată la Spitalul Județean de Urgență Buzău. Pacienta avea comorbidități: angină pectorală instabilă, diabet zaharat tip II. Cel de-al doilea deces este al unui bărbat de 55 de ani, internat la Spitalul Județean de Urgență Buzău, transferat la Spitalul ”Victor Babeș” din București. Potrivit reprezentanţilor spitalului şi rudelor, pacientul nu avea comorbidități cunoscute. Astfel, numărul total de decese Covid-19 de la începutul pandemiei se ridică la 26.
Totodată, conform datelor Direcției de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, în județul Buzău au mai fost confirmate 29 cazuri noi de îmbolnăvire cu noul Coronavirus. Pacienții nou confirmați au vârste cuprinse între 21 și 69 de ani și au fost internați la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat, la Spitalul Județean de Urgență Buzău, Spitalul ”Victor Babeș” din București. Numărul de persoane confirmate pozitiv Covid-19 de la începutul pandemiei a ajuns la 912, iar al celor vindecate este de 550.
Situaţia este tot mai îngrijorătoare la nivel naţional. În ultimele 24 de ore au fost confirmate 799 de noi cazuri de Covid 19.

Laurenţiu Marinov/robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ