ÎNCĂ O INTERSECȚIE SEMAFORIZATĂ ÎN BUZAU

0
105

Noutăți pentru șoferii buzoieni. Începând de vineri, încă o intersecție din municipiul Buzău va fi semaforizată. Primăria a hotărât, împreună cu comisia de securitate rutiera, amplasarea unei instalații semaforizate la intersecția dintre doua străzi des circulate din Buzău, este vorba despre Alexandru Marghiloman și Bucegi.
Șoferii buzoieni au parte de noi schimbări în traficul din municipiu. Strada Alexandru Marghiloman, una dintre cele mai tranzitate și aglomerate artere din oraș, va fi semaforizată. Artera este cunoscută pentru traficul aglomerat, pentru numărul ridicat de accidente, dar și pentru problemele din apropierea trecerii de pietoni. Prin urmare, Primăria Buzău a decis, alături de comisia de securitate rutieră, să amplaseze semafoare la intersecția străzilor Alexandru Marghiloman cu Bucegi. Societatea Urbis Serv a montat semafoarele în așa fel încât autovehiculele să nu așteapte prea mult.
Schimbările aduse intersecției vor da roade prin faptul că se va simplifica traficul din zona des frecventată de buzoieni. Totodată pietonii vor fi mai în siguranță, iar riscul accidentelor va scădea.

ANDREEA PASCU/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ