ÎNCĂ ȘAPTE CAZURI DE COVID 19

0
19

Încă 7 buzoieni au fost confirmaţi de autorităţi ca infectaţi cu Covid 19. Numărul total de cazuri pozitive la nivelul județului a ajuns la 343. De asemenea, Direcția de Sănătate Publică Buzău a fost informată de către Spitalul Municipal Râmnicu Sărat că, la nivelul unității, a fost înregistrat un deces al unei femei în vârstă de 88 de ani, confirmată cu COVID-19.
Numărul îmbolnăvirilor cu noul coronavirus a scăzut, dar pericolul nu a trecut. Direcția de Sănătate Publică, a raportat 7 noi cazuri de infectare cu COVID-19. Printre cei șapte confirmaţi este și o tânără de 25 de ani, care, în urma testului a fost depistată pozitiv. Aceasta era internată într-un spital din București.
Celelalte şase cazuri noi de infectare cu noul coronavirus provin din secţii ale Spitalului Judeţean Buzău. Sunt pacienţi internaţi pentru alte afecţiuni, care, simptomatici fiind au fost testaţi pentru Covid 19 şi izolaţi. Şi în cazul lor rezulatatele testelor au fost pozitive. A fost înregistrat, de asemenea încă un deces. Este vorba despre o femeie în vârstă de 88 dea ani, avea multiple boli asociate printre care și insuficiență cardiacă congestivă stadiul 4.
Numărul total de cazuri pozitive la nivelul județului a ajuns la 343, de la debutul pandemiei, 153 persoane fiind declarate vindecate și externate. În prezent 24 persoane se află în carantină instituționalizată, iar 968 persoane sunt izolate la domiciliu.

Sîrbescu Iuliana / Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ