Încă un deces, după tragedia de la Săpoca

0
132

Un nou bilanț în cazul măcelului de la Spitalul de psihiatrie Săpoca. Încă un pacient a murit, iar numărul deceselor provocate de atacatorul în vârstă de atacatorul de 38 de ani a ajuns la șase. În continuare, alte șapte persoane sunt internate în spitalele din Capitală.
Ministerul Sănătăţii a transmis că una dintre victimele agresiunii de la Spitalul Săpoca, a decedat. Cea de-a șasea victimă este o femeie de 79 de ani, care era internată la Spitalul Universitar din Bucureşti. Ea a decedat luni dimineață, după ce a suferit intervenții chirurgicale complexe, fiind adusă în stare foarte gravă.

“Ministerul Sănătăţii a fost informat că una dintre victimele agresiunii de la Spitalul Săpoca, internată la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, a decedat în această dimineaţă. Numărul deceselor se ridică, astfel, la 6. Pacienta avea 79 de ani şi suferise o intervenţie chirurgicală complexă, pe toată perioada tratamentului a fost în stare gravă, intubată, instabilă hemodinamic, ventilată mecanic”,a precizat Ministerul Sănătăţii.

În continuare, alți șapte oameni sunt internați în mai multe spitale din București. Ei au fost atacaţi, în noaptea de 17 spre 18 august, de un bărbat de 38 de ani, internat cu sevraj etilic la Spitalul de Psihiatrie Săpoca, cu un stativ de perfuzii. Au murit atunci cinci pacienţi, alţii fiind grav răniţi.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ