ÎNCASĂRI RECORD

0
56

Buzoienii sunt mult mai hotărâţi, anul acesta, să scape de datoriile la bugetul local. O dovadă certă în acest sens, o reprezintă nivelul de încasări înregistrat de la debutul anului 2017 și până în prezent la Direcţia de Taxe şi Impozite din Primăria Buzău. Potrivit șefilor Palatului Comunal s-a semnalat o creștere semnificativă faţă de alți ani. Astfel dacă până în 2017, procentul de încasare era de până în 40, acum acesta a atins 70 %.

Ca și in alti ani, cei mai harnici au fost buzoienii în vârstă care, au ales să-și achite dările către stat până la 31 martie 2017.

Potrivit Codului fiscal, persoanele care dețin clădiri, terenuri și mașini sunt obligate să achite anual impozit pentru acestea, în una sau două tranșe. Astfel, buzoienii care nu au achitat integral impozitele până la 31 martie, când a fost primul termen de plată, trebuie să achite a doua tranșă a acestora până pe 2 octombrie 2017.

Buzoienii care au plătit anticipat impozitul pentru întregul an până la primul termen de plată s-au putut bucura de o reducere de până la 10%. (Dana Sin)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ