INCENDII SIMULTANE

0
210

Două incendii de locuinţe au izbucnit marţi dimineaţă, aproape în acelaşi timp, în municipiul Buzău. O casă a ars pe strada Stelei, din aproperea Parcului Marghiloman, iar o alta a fost distrusă de flăcări, în cartierul Mihai Viteazul.
S-a dat alarma, marţi dimineaţă, la pompieri. Simultan, au fost anunţate două incendii de locuinţe, unul pe strada Stelei de lângă Parcul Marghiloman, cel de-al doilea, pe strada Pinului, în cartierul Mihai Viteazul. În primul caz , flăcările au cuprins o casă cu mansardă, care, în momentul în care au ajuns pompierii, ardea generalizat, iar focul se putea extinde şi la casele învecinate.
Spaima a fost mare pentru cei care locuiesc în zonă. Două persoane, printre care şi proprietarul casei au suferit atacuri de panică şi au avut nevoie de asistenţă medicală.
Între timp, alte echipaje de pompieri, luptau cu flăcările, într-o altă zonă din Buzău. O casă din cartierul Mihai Viteazul a luat foc, pagubele fiind însemnate şi de acestă dată.
După stingerea incendiilor, pompierii au demarat cercetări şi au stabilit cauzele producerii acestora. Un scurtcircuit la instalaţia electrică a provocat incendiul de pe strada Stelei, iar un coş de fum neprotejat corespunzător a fost sursa focului de la casa din cartierul Mihai Viteazul.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ