Incendiile de vegetație fac victime

0
8

Poliția cercetează dacă moartea unei femei are legătură cu incendiile din ultima perioadă
O femeie în vârstă de 73 de ani din Mărgăritești a fost găsită carbonizată de către un pădurar la scurt timp după ce în localitate a fost sesizat un incendiu de vegetație uscată. Polițiștii au deschis un dosar penal, cercetările urmând să stabilească dacă femeia a decedat în urma incendiului sau din alte cauze.
Incendiile de vegetație uscată par scăpate de sub control. Mai grav este că, pe lângă distrugerile pe care le produc, incendiile par să facă și victime. O femeie în vârstă de 73 de ani din comuna Mărgăritești a fost găsită carbodizată de către un pădurar și mai mulți voluntari care participat la stingerea unui incendiu de vegetație. Potrivit unor informații, femeia obișnuia să vegetația de pe teren în perspectiva lucrărilor agricole de primăvară.
Pe de altă parte, autoritățile sunt în alertă având în vedere că din ce în ce mai mult, incendiile de vegetație apar în vecinătatea pădurilor.
Pompierii au fost alertați despre incendiul de la Mărgăritești însă serviciul voluntar a reușit să stingă focul astfel încât echipele ISU nu au mai fost nevoite să intervină. Polițiștii au deschis un dosar penal, cercetările urmând să stabilească dacă femeia a decedat în urma incendiului sau din alte cauze.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ