INCENDIU DE PROPORȚII, LA ISTRIŢA

0
7

Mansarda și acoperișul unui motel au ars în totalitate
Un scurtcircuit electric a provocat un incendiu de proporții, duminică dimineață, în jurul orei patru, la un motel din Istrița de Jos, comuna Săhăteni. Peste 35 de pompieri dotați cu cinci autospeciale de stingere cu apă și spumă, au luptat cu flăcările timp de patru ore. Având în vedere că în apropiera clădirii se află o stație GPL, misiunea salvatorilor nu a fost una ușoară. Din fericire, proprietarul care se afla în motel împreună cu familia a reușit să iasă la timp din clădire. Mansarda și acoperișul motelului au ars în totalitate
Un apel la 112 anunța un incendiu de proporții la un motel din satul Istrița de Jos comuna Săhăteni. În cel maiscurt timp, la fața locului s-au deplasat peste 35 de pompieri dotați cu cinci autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autoscară și o ambulanță S.M.U.R.D. din cadrul I.S.U Buzău. Aceștia au fost sprijiniți de două autospeciale de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Mizil.
Din cauza faptului că în apropiera clădirii se află o stație GPL, misiunea pomierilor a fost una mai dificilă. În orice moment exista riscul extinderii flăcărilor la Stația GPL.
În urma incendiului au rezultat pagube materiale, mansarda și acoperișul motelului au ars în totalitate. Datorită intervenției eficiente a pompierilor, focul nu s-a extins la restul clădirii sau stația GPL din apropiere.

Iuliana Sîrbescu/ Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ