INCENDIU LA MALL

0
60

A fost panică mare într-un mall din Buzău. Un incendiu a izbucnit dimineaţă, în bucătăria unui restaurant de la etajul centrului comercial, iar câteva zeci de persoane aflate în interiorul clădirii au fost evacuate. Din fercire, instalaţiile de protecţie la incendiu au funcţionat şi nimeni nu a fost rănit, fiind înregistrate doar pagube materiale.
Pompierii au fost chemaţi să intervină de urgenţă în jurul orei 11, la un centru comercial din zona de nord a oraşului, unde izbucnise un incendiu la etaj. Până la sosirea echipajelor de intervenţie, clienţii aflaţi în interior sau în afara mall-ului au tras o sperietură zdravănă din cauza fumului gros.
Pompierii, sosiţi la faţa locului cu trei autospeciale de intervenţie, au constatat că incendiul s-a produs din cauza unui coş de fum din restaurant. Toţi cei aflaţi în clădire au fost evacuaţi. Imediat după izbucnirea incendiului, sistemele de alarmare şi de stingere automată au pornit, astfel că pagubele au fost limitate şi nici o persoană aflată în restaurant sau în centrul comercial nu a avut de suferit.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ