Incendiu la Policlinica 23 August! Angajatii si pacientii s-au panicat

0
258

Panica in aceasta seara, la Policlinica 23 August din municipiul Buzau. Un incendiu s-a produs la subsolul unitatii medicale iar fumul dens, degajat de cartoane si resturi, depozitate se pare de un om al strazii, au luat foc a creat panica printre angajati. Ingroziti ca flacarile s-ar putea extinde, acestia au sunat la 112. Imediat la fata locului, au ajuns 5 autospeciale cu apa si spuma insa nu a fost nevoie de interventia tuturor intrucat, incendiul nu a fost unul de proportii. Din fericire, nimeni nu a fost ranit si nu s-au inregistrat pagube materiale.
In jurul orei la 17.40 de minute, un apel la 112, anunta un incendiu de proportii la subsolul Policlinicii 23 August. In cateva minute pe poarta Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta , ieseau 5 autospeciale cu apa si spuma. Ajunsi la fata locului, pompierii au constatat ca incendiul nu se manifesta violent, asfel incat s-a intervenit cu o singura autospeciala. Interventia pompierilor nu a durat mai mult de 10 minute.
In urma primelor cercetari a reiesit ca au ars circa o suta de kg de deseuri compuse din cartoane si haine ce ar apartine unui om al strazii care se adapostea in subsolul unitatii medicale. Din fericire, nimeni nu a fost ranit si nu s-au inregistrat pagube materiale. In schimb, angajatii si pacientii s-au ales cu o sperietura. Deocamdata nu este cunscuta cauza exacta a incendiului. Oamenii legii, vor demara cercetarile pentru a stabili daca focul a fost pus intentionat sau a fost vorba despre neglijenta.

Simona Potirniche

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ