Incendiu la Urgențe

0
126

A fost panică, miercuri după amiază, printre pacienții și personalul care lucrează în Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean. Un incediu a izbucnit chiar la intrarea în secție și, în câteva minute, holul și saloanele au fost inundate de fum. Personalul Spitalului s-a mobilizat și a reușit să transfere rapid toți pacienții și să evacueze toate spațiile. Din fericire, incendiul s-a soldat doar cu pagube materiale.
A fost panică mare, miercuri după amiază, la Spitalul Județean Buzău. Un incendiu a izbucnit în Unitatea de Primiri Urgențe, în timp ce zeci de pacienți se aflau în saloane pentru a fi investigati. Focul s-a aprins la intrarea în secție și, în câteva minute, holul și saloanele UPU au fost inundate de fum. Personalul medical aflat la acea oră în Urgențe s-a mobilizat și a reușit să transfere toți bolnavii pe alte secții, în siguranță.
La fața locului au ajuns de urgență pompierii. Aceștia au intervenit cu două autospeciale cu apă și spumă și au reușit să lichideze incendiul.
În momentul izbucnirii incendiului, în Unitatea de Primiri Urgențe se aflau 30 de pacienți și 20 de cadre medicale. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită. Totodată, pe perioada intervenției pentru lichidarea incendiului, pacienții care au fost aduși cu ambulanțele au fost preluați de medicii aflați în Ambulatoriul Spitalului.
Cauza incendiului nu a fost stabilită deocamdată. Există posibilitatea ca focul să se fi aprins de la o țigară aruncată pe acoperiș sau de la un scurt circuit.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ