ÎNCEP ÎNSCRIERILE LA EVALUAREA NAȚIONALĂ! Pe 19 iunie, prima probă

0
65

După absolventii de liceu, vine rândul celor de gimnaziu să intre în febra examenelor. Astăzi s-a dat startul înscrierilor la Evaluarea Natională si se vor încheia vineri. Apoi, prima probă scrisă este progrmataă pe 19 iunie. La fel ca în anii trecuti, toate sălile de examen vor fi supravegheate video.
Ieri s-a dat startul primei sesiuni a bacalaureatului iar dupa absolvenții de liceu vine rândul absolvenților de gimnaziu sa intre in examen. Evaluarea Nationala. este practic primul examen important din viata lor. Astăzi au început înscrierile și se vor încheia pe 9 iunie.
Evaluarea națională se va desfășura astfel: pe 19 iunie 2017 – proba scrisă la Limba și literatura română, pe 21 iunie 2017 – Proba scrisă la Matematică, iar pe 22 iunie 2017 – Proba scrisă la Limba și literatura maternă. Primele rezultate vor apărea pe data de 26 iunie 2017 , iar în aceeași zi se vor putea depune contestațiile. Rezultatele finale vor fi afișate la data de 30 iunie 2017. Toate sălile de examinare vor fi dotate cu camere funcționale de supraveghere audio-video. Elevii nu vor avea voie să intre în sala de examen cu ghiozdane, rucsacuri, sacoșe sau poșete, iar cei care refuză să lase aceste obiecte în sala de depozitare nu vor fi primiți în examen.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ