Încep proiectele…dar cînd? Investițiile Primăriei se lasă așteptate, gropile rămân la locul lor

0
75

Primarul municipiului Buzău, Ct-n Toma a sosit cu poftă de muncă după vizita de lucru din Asia. Promite investitii de milioane de euro, străzi asfaltate si proiecte cu finantare europeană, toate în cel mai scurt timp. Sunt aceleasi promisiuni pe care buzoienii si soferii cu precădere vor să le vadă realizate avînd în vedere că străzile sunt departe de a arăta precum cele din Tara Soarelui Răsare.
După un periplu de aproape două săptămîni în Japonia, Coreea de Sud și China, Constantin Toma, primarul municipiului Buzău s-a întors la lucru. Informațiile acumulate și modelele de dezvoltare economică l-au determinat pe edil să declare că și în orașul nostru în scurt timp se vor ivi zorii dezvoltării. Cele mai importante investiții vor fi realizate în domeniul infrastructurii.
Primele investiții în infrastructură vor viza intrarea în municipiul Buzău dinspre Ploiești. În scurt timp zona va căpăta cu totul o altă înfățișare din pricina hypermarketurilor care se vor ridica aici. Practic orașul Buzău va avea doi poli în care marii retaileri își desfășoară afacerile, unul în zona de nord și cel mai nou în partea de sud.
În ședința Consiliului Local Municipal programată la finalul săptămînii, a mai anunțat primarul orașului, se vor aproba deja indicatorii tehnico-economici pentru reabilitarea celor peste 50 de străzi neasfaltate.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ